Sürücü Kursumuz

Sürücü Kursu Müdürü

KORAY TANERLER

HİZMETLERİMİZ:

1988 yılında alınan Yönetim Kurulu Kararı ile; Edirne Şoförler ve Otomobilciler Derneği Motorlu Taşıt Sürücü Kursu olarak eğitim ve öğretim hizmetine başladık. Adaylarımıza direksiyon eğitiminden önce kurumumuzda   Simülatör ile eğitim verilmektedir Teorik dersler en iyi şekilde dizayn edilmiş sınıflarda verilmektedir. 10 gün süren direksiyon eğitiminin ilk 5 günü  pistimizde, diğer 5 günü de akan trafikte verilmektedir.
Kursumuzun hedefi adaylara gerek teorik gerekse pratik anlamda en iyi eğitimi verebilmek, trafik canavarını evinde yok etmektir. Kursun sağlık dersleri eğitim uzmanları tarafından verilmektedir. Motor ve trafik dersleri de alanında tecrübeli, bu işe yıllarını vermiş değerli hocalar tarafından verilmektedir.
Kurumumuzda koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi her zaman ön planda tutulmaktadır. Klimalı sınıflarda teorik ders rahatlığı ile birlikte sınıflar teknolojinin gerektirdiği tüm eğitim araç ve gereçleri ile donatılmıştır. Adaylarımıza hizmetin en iyisini vermiş olmanın gururunu yaşıyoruz ve bunu sizlerle paylaşıyoruz.

ÖĞRETMENLERİMİZ

Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmeni :

Ergin ARSLAN
Motor ve Araç Tekniği Öğretmeni : Ali GÖKSU
İlk Yardım Bilgisi Öğretmeni : Menşure ÖZEN

Direksiyon Usta Öğreticileri :

İbrahim IŞILAY Bilgin KOCAMAZ Ergin ARSLAN Gülser ERGÜVEN Sunay KORKMAZ Ahmet IRGAMAN Fevzi GÖKTAŞ

Bu haber 2348 kez okunmuştur.
Haberlere yorum yapabilmek için üye girişi gereklidir. Üye girişi yapmak için lütfen tıklayınız.

Onay Bekleyenler

Yükleniyor...